Smarta webbplatser som förenklar vardagen

Tv.nu
TV-tittande tar fortfarande upp mycket tid i många hem. Men i stället för att använda sig av papperstidningarnas TV-tablåer finns det numera enklare sätt att bestämma sig för vad man ska titta på. Tv.nu är helt enkelt en väldigt behändig TV-tablå, med programtider för en stor mängd kanaler. Dessutom finns information tillgänglig för många TV-program; vad de handlar om och så vidare.

Tvmatchen.se
För den som gillar sport, och tycker att allt det andra i programtablån mest är i vägen. Här kan man enkelt och smärtfritt hitta när och på vilka kanaler man kan se nästa match. En ytterst användarvänlig och intuitiv sajt, som gör det enkelt att hålla reda på när, var, och hur man kan få sitt sportberoende tillgodosett.

Nyhetsportalen.se
Att hålla sig uppdaterad om vad som händer i världen är idag både lätt och svårt. Lätt, då det finns så extremt mycket information att tillgå. Svårt, då det hela är som att hitta en nål i en höstack. På nyhetsportalen presenteras de senaste nyheterna från en mängd nyhetssajter på ett mycket enkelt och överskådligt vis. För en nyhetsjunkie är nyhetsportalen.se lite av himmelriket.

Prisjakt.nu
Ska man handla på nätet så är prisjakt.nu ett ovärderligt hjälpmedel. Ett stort antal produkter från en mängd olika butiker finns representerade, och det är barnsligt enkelt att hitta de bästa erbjudandena. Sökfunktionen är också väldigt användbar, då man kan precisera väldigt exakt – eller vagt – på det man är ute efter. Att handla på nätet har aldrig tidigare varit så roligt.